fredag 1 augusti 2014

Som jag väntat!

Välkommen augusti! Månaden när det händer!!! Sista sommarmånaden och den månad då jag äntligen ska opereras. I 15 år har jag väntat på den dagen och nu är det snart dax. Om exakt 4 veckor ligger jag i bästa fall på uppvaket och är helt groggy  :-)

Augusti har alltid känts som en månad då man påbörjar saker, rensar ur gammalt och tar in nytt. För mej handlar det om ett helt nytt liv. Jag får äntligen rensa ur gamla kläder, E-kuporna ska väck! En del helt nya som kommer att skänkas, gamla urtvättade slängs. Under en tid kommer det att vara medicinska behås från apoteket som används och sen när jag vet vilken storlek det till slut blir då ska jag handla!!! Några nya grejer har jag chansat på att köpa, läkaren sa att det skulle bli medium - så en ny behå och en ny bikini har jag faktiskt redan köpt på rea. Jag måste ju ha nytt till Gambia!

Just idag är känslan av spänning och glädje större än oron och paniken. Men här blandas panik, oro, ångest, nervositet, spänning och rädsla med glädje, lättnad och nyfikenhet. Allt beror på vilken dag det är... 15 års väntan tar ut sin rätt...

Augusti är också den månaden som jag blev mamma första gången. 1992 blev mitt liv komplett då min första son föddes, den andra sonen är bonusen i mitt liv. Bara jag fick bli mamma var jag nöjd, att det blev två är total glädje. Tänk att det är 21 år sedan... jag som bara är 25  :-)

Å nu börjar även kalendern fyllas med roliga event. Det är visningar inför julen som upptar den mesta tiden, men vi ska även gå på Sommarkrysset på Grönan och göra lite annat skoj. Jag gillar augusti, det är fortfarande sommar och man är fortfarande avslappnad efter semestern. Just den här augusti är ju ganska annorlunda för oss eftersom vi är lediga på obestämd framtid. Så vi kan njuta av sommaren ett tag till och hoppas det blir en fantastiskt sensommar och höst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: